Tuinonderhoud

Een tuin heeft het hele jaar door behoefte aan goed onderhoud. Vakkundig tuinonderhoud heeft specifieke kennis nodig die wij u kunnen leveren. Wij kunnen uw tuin het gehele jaar door compleet onderhouden maar kunnen bijvoorbeeld ook één of twee keer per jaar langskomen:

Jaarrond onderhoud

Bij jaarrond onderhoud stellen we een persoonlijk onderhoudsschema vast voor een heel jaar. We sluiten een jaarcontract af waarin alle verschillende werkzaamheden zijn uitgewerkt.  Ongeveer één keer in de drie weken komen we bij u langs voor allerlei onderhoudswerkzaamheden als maaien, snoeien van de beplanting, schoffelen, onderhoud verhardingen e.d.  Alle zorgen om de tuin worden uit handen genomen bij jaarrond onderhoud!

Jaarlijks onderhoud

Het jaarlijks onderhoud is meer een begeleidend onderhoud. Als u bijvoorbeeld zelf geen tijd of geen zin heeft in bepaalde klussen dan nemen wij dit van u over. Dit kan een eenmalig onderhoud zijn, een keer in het voor- en najaar of elk kwartaal/seizoen. Ook hier brengen wij van te voren de verschillende werkzaamheden in kaart. We werken bij jaarlijks onderhoud zowel met een uurtarief als een (jaar)contract.